Contact

Wil je lid worden van Horeca Leuven of adverteren in de Horecagids?
Neem dan snel contact op!

Ben je nog geen lid van Horeca Vlaanderen?

Als lid van Horeca Vlaanderen ontvang je gratis advies, infosessies en opleidingen rond verschillende onderwerpen zoals: regel- en wetgeving, juridische problemen, sociale zekerheid, handelsrecht, handelshuur, hygiënewetgeving…
Bovendien volgt Horeca Vlaanderen de politieke en juridische actualiteit op de voet en zet deze om in toegankelijke nieuwsbrieven en artikels.

Ten slotte geniet een lid van Horeca Vlaanderen van waardevolle voordelen zoals korting op uw SABAM-factuur, korting bij Metro, Hanos, ISPC Gent, Roularta, enz.

Heb je een vraag over Horeca Vlaanderen of wil je de concrete voordelen en kortingen zien als lid van Horeca Vlaanderen? Vul dan onderstaand formulier in, en wij zullen zo snel mogelijk een antwoord geven op al jouw vragen.

Adverteren in onze Gids

De Horeca Leuven gids bestaat al 29 jaar en 30.000 exemplaren worden jaarlijks gedrukt en verdeeld over een 100-tal horeca zaken en de toeristische dienst van Leuven.
De gids biedt toeristen, Leuvenaars, studenten en elke bezoeker van Leuven een overzicht van de kwalitatieve horecazaken in Leuven. Elke deelnemende handelaar krijgt een volledige pagina in de gids met afbeeldingen, informatie en contactgegevens over zijn zaak.

Wil jij met jouw zaak in de gids staan of wil je als bedrijf adverteren in de gids? Vul dan onderstaand formulier in indien je vragen hebt of de tarieven wenst te weten van de Horeca Leuven gids. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Ik wil graag:

Naam:

Naam zaak:

E-mail:

Telefoon:

Deze website werd mede mogelijk gemaakt door CityLife.