Uitstap horeca expo 2023

Een fijne terugblik naar onze geslaagde jaarlijkse uitstap Horeca Expo in Gent.

Eerst een ontbijt, dan met de bus naar Gent waar we de medewerkers van Horeca Vlaanderen in de bloemetjes zetten. En waar onze Leuvense delegatie in de jury zat bij Disciples Escoffier International.

Lid worden van Horeca Leuven heeft alleen maar voordelen.

kevinhorecaleuven@gmail.com
0496/47.04.94

Uitstap horeca expo 2023

Verkiezingsdebat september 2024

De zomer gaat naar zijn einde en er komt alweer een belangrijke verkiezing aan. De gemeenteraadsverkiezing kan een direct effect hebben in de uitbating van uw zaak denk maar aan pop-ups, vergunningsbeleid, evenementen,… Voor deze reden gaat Horeca Leuven een unieke samenwerking aan met de organisaties die de stem vertegenwoordigen van ONDERNEMEN IN LEUVEN nl. Liefst Leuven, Unizo Vlaams-Brabant&Brussel en Voka- Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Al deze organisaties gaan een politiek debat organiseren, hier moet u op aanwezig zijn als u de juiste stemkeuze wil maken.

Lees meer keyboard_arrow_right

Samenwerken, samengroeien

Binnen een gratis traject van zes maanden begeleidt Horeca Vlaanderen honderd horecaondernemers naar een duurzamer personeelsbeleid, met de steun van Toerisme Vlaanderen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Voorzittersdebat "Kaarten op tafel"

Met #kaartenoptafel bracht Horeca Vlaanderen voor het eerst in lange tijd de zeven Vlaamse partijvoorzitters samen. Het gespreksonderwerp: de toekomst van onze horeca. In een uniek kader schotelde Horeca Vlaanderen haalbare suggesties voor, die voor onze horecaondernemers en hun medewerkers op het terrein broodnodig zijn. Het resultaat? Verrassende antwoorden en stevig discussies. Herbekijk het volledige debat via onze filmpjes.

Lees meer keyboard_arrow_right

Horecagids 2024

De stad Leuven en Horeca Leuven stelden de jaarlijkse Horecagids voor, het handige overzicht op zakformaat van Leuvense hotels, restaurants en cafés.

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x